Logo Parallax 2020

Parallax fotokring Hove

Affiche-2022

Beste Fotoliefhebber,Laat me eerst toe u te bedanken voor uw interesse aan onze fotokring.


Zoals bij vele verenigingen, zijn ook wij verheugd dit jaar onze fotografische activiteiten terug aan de buitenwereld te kunnen tonen en dit door het organiseren van ons fotosalon 2022.

Digitale fotosalons hebben ons de twee vorige jaren geholpen om te tonen dat we nog steeds actief waren, maar het gebrek aan menselijk contact was voor ons, zoals voor velen, een zware noot om te kraken.


Wij stellen het daarom ten zeerste op prijs indien wij u zouden kunnen ontmoeten in het cultuurcentrum De Markgraaf in Hove tijdens onze “opendeurdagen” van 18 t.e.m. 20 november 2022.

We trachten, zoals steeds, ons beste beentje voor te zetten en willen u dan ook een mooi pallet aan fotografische werken voorschotelen. Tussen onze fotowerken kan u ook genieten van een aantal schilderwerken van onze gastkunstenaar Hendrik Henderikx.


We beperken ons echter niet enkel tot de tentoonstelling van onze foto’s en de schilderijen in de tentoonstellingsruimte want in de kleine zaal op dezelfde verdieping loopt er een permanente projectie met digitale werken van onze leden.

Verder mogen we op de 2de verdieping gebruik maken van de fotostudio van de kunstacademie waar we een fotoshoot houden met keuze tussen verschillende decors (templates) .


Ten slotte is er op de benedenverdieping de cafetaria waar u tijdens een gezellige babbel kan genieten van een drankje.

Wij zijn er van overtuigd dat dit bezoek u aangenaam zal verrassen en wij kijken er nu al naar uit om u te mogen ontmoeten.Vriendelijke groeten


De leden van fotokring Parallax Hove

© Parallax

 Update: 24/08/2022