Logo Parallax 2020

Parallax fotokring Hove

De beste wensen

voor 2021

Beste Fotoliefhebber,


Fijn dat u even een kijkje komt nemen op de tentoonstellingspagina van onze website. Wij willen u graag een gevarieerd palet voorschotelen van enkele mooie foto’s van onze leden.


De fotografische vaardigheid van onze leden is erg uiteenlopend. In onze virtuele tentoonstelling tonen wij twee zelf gekozen werken van elk deelnemend lid.


Naar gewoonte reiken wij ook jaarlijks “de prijs van het publiek” uit. Deze traditie zouden we graag dit jaar willen verder zetten. Deelnemen kan door ons eenvoudig op te geven welke voor u, in volgorde, de beste 3 foto’s zijn.


Door deel te nemen aan deze fotobeoordeling kan u uitgekozen worden als winnaar van een cadeaubon als jouw 1ste keuze is uitgegaan naar de beste foto.


Wat moet u daarvoor doen ?

Stuur een mail naar het adres – hugomilants@telenet.be – of klik door op de pagina met al de individuele foto’s en geef volgende informatie :

- Uw naam

- Indien u geen bezwaar hebt mag u uw telefoonnummer opgeven (geen

verplichting)

- 1ste plaats fotonummer : ....

- 2de plaats fotonummer : ....

- 3de plaats fotonummer : ....


Alle info die u ons bezorgt zal met de nodige aandacht voor uw privacy behandeld worden en enkel gebruikt worden t.b.v. de prijs van het publiek 2020. Wij geven geen informatie door aan derden.

Klik verder op de onderstaande link en geniet van mooie beelden

© Parallax

 Update: 02/01/2021